Kies eens een zakelijke locatie in een schitterende ontspannen setting!

Een unieke zakelijke locatie in Brabant is dichterbij dan je denkt. Bij Strandhuys Zuyver in Eersel hosten we graag jouw zakelijke evenementen, zoals borrels, conferenties en vergaderingen. De geweldige ligging aan het strand leent zich voor een anders-dan-anders zakelijke ontmoeting. Verras je collega’s en host hier eens een vergadering, borrel, productpresentatie of brainstorm.

Host jouw bijzondere event op onze unieke zakelijke locatie Strandhuys Zuyver

Je collega’s of netwerk ontmoeten in een fijne en ongedwongen omgeving, dat kan hier zeker. Het is de perfecte zakelijke locatie voor events zoals vergaderingen, presentaties en trainingen. Doe je juist de organisatie van een sportief evenement in Brabant? Dan moeten we ook zeker even praten, want er zijn hier op het strand vaak sportieve activiteiten. Met onze speciale Strandhuys buitenbar maken we van je wedstrijd of mud run een succes.

Een verandering van omgeving zorgt voor een frisse blik

Heb je genoeg van al die saaie borrels? Of zoek je een sprankelende locatie voor een nieuw en fris idee? Verander eens van omgeving en kies ons mooie strandpaviljoen. Combineer je vergadering of werkoverleg eens met een gezellige locatie en een goeie lunch.

De mooiste samenwerkingen ontstaan vaak als je tussendoor even uitwaait op het strand en nieuwe energie opdoet.

Strandhuys Zuyver inzetten als eventlocatie? Neem contact op met ons!

Heb je iets nodig voor je vergadering of presentatie? Laat het ons gerust weten. Bij Strandhuys Zuyver is niets ons te gek en we denken graag met je mee. Samen bespreken we jouw wensen en zorgen we dat jouw businessevent vlekkeloos verloopt. Wil je gebruik maken van catering en/of onze huisdj’s? Geef dat gerust uit handen, zodat je zelf ook een dansje kunt wagen.

Wij werken graag samen met onze huiscateraar uit Gilze. Evert verzorgt heerlijke catering op veel van onze evenementen, feesten en bruiloften. Hij stelt graag een uniek arrangement samen, dat helemaal aansluit bij jouw event. Neem alvast een kijkje in ons Foodbook om te kijken naar de vele mogelijkheden. We bespreken graag met jou wat er allemaal mogelijk is, zodat jij met collega’s bij ons kunt genieten van die geweldige lunch of barbecue.