Trouwen

bij strandhuys Zuyver

Jullie droomdag aan het strand wordt tot in de puntjes verzorgd door trouwlocatie Zuyver.

Trouwen op het strand, leek dat je altijd al geweldig? Verzamel je pins met het thema ‘strandbruiloft?’ Maak het dan werkelijkheid! Bij trouwlocatie en Strandhuys Zuyver geef je elkaar je ja-woord direct aan het schitterende Duynenwater.

Samen met je familie en vrienden genieten van een heerlijke omgeving en lekker eten. Proosten aan het water. Het kan bijna niet romantischer.

Elkaar het ja-woord geven in het bijzijn van je familie en vrienden, direct aan het strand?

Trouwen aan het strand, precies zoals jullie het voor je zien. Dat vinden wij belangrijk! Proosten bij zonsondergang en daarna de hele avond doorfeesten. Natuurlijk willen jullie zelf ook optimaal genieten en je niet druk maken over andere dingen. Daarom kunnen wij voor jullie een heleboel verzorgen, van dj tot catering. Neem snel een kijkje in het Foodbook van Strandhuys Zuyver om de vele mogelijkheden te bekijken. Jullie als bruidspaar een onvergetelijke dag bezorgen, dat doen we heel graag!

Jouw bruiloft aan het strand perfect geregeld? Dat doen we graag bij Strandhuys Zuyver.

Onze trouwlocatie is een superfijne setting voor een geweldig strandfeest met je favoriete mensen. Deze bruiloft kunnen we volledig verzorgen en in samenspraak maken we er een schitterende dag van! Plan het bruiloftsfeest van jullie dromen, waar je familie en vrienden het nog lang over zullen hebben.

Focus op genieten…

Laat ons jouw bijzondere dag volledig verzorgen!

Een goed georganiseerde bruiloft is er eentje waarbij alles in de juiste flow gebeurt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het niet. Maar het laatste wat je op je trouwdag wil is jezelf bezighouden met zaken zoals hapjes of de verlichting. Daarom zorgen we bij Strandhuys Zuyver dat alles goed georganiseerd is, tot in de puntjes!

Wil je onze locatie eens in het echt komen bekijken en brainstormen over jullie bijzondere dag aan het strand? Neem contact op met Anita om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

“Alles loopt helemaal perfect; de communicatie, het mee denken en er is veel begrip voor onze wensen. 
Ik kijk uit erg naar onze bruiloft.” (Ilona)