Lekker dichtbij huis, ons prachtige strandhuys Zuyver in Brabant!

Een dagje naar het strand gepland? Dan hoef je niet per se ver naar Den Haag of Zandvoort! In het Brabantse Eersel ligt Strandhuys Zuyver, een strandpaviljoen aan het fijne Duynenwater.

Mijn naam is Anita Zopfi en sinds begin 2018 ben ik manager van deze gave locatie. Toen mijn familie vroeg of ik het strandhuys wilde uitbaten, hoefde ik niet lang te twijfelen.

Dit strandpaviljoen in Eersel geeft je meteen een warm en welkom gevoel.

Met mijn partner Reg en ons samengestelde gezin waagde ik de sprong! Geen spijt, ik geniet enorm van de omgeving en de geweldige sfeer als het zonnetje hier schijnt. Als echte Brabantse houd ik van gezelligheid, warmte en dat is wat ik met Strandhuys Zuyver wil uitstralen. Daarom ben ik zo blij dat ik hier elke dag mag zijn en gasten mag ontvangen!

Start met genieten bij ons unieke strandhuys in een geweldige omgeving.

Je kunt hier extreem goed relaxen en ongedwongen genieten onder het genot van een kopje koffie of fijn drankje. Regelmatig hoor ik van gasten: “Ik wist niet dat het hier zo mooi was!” Mijn missie is om jou te laten zien wat dit stukje Brabantse natuur allemaal te bieden heeft.

Even onthaasten na een drukke week? 
Wij zorgen ervoor!

Chill je bij ons op het terras? Dan zal het je aan niets ontbreken. Bij ons kun je in de zomer genieten van de fijne omgeving van het strand. Maar ook in het voorjaar en najaar is dit een schitterende plek. Zelf word ik elke keer weer blij als ik met mijn gezin over Duynenwater loop. Hopelijk kom jij binnenkort zelf relaxen bij Strandhuys Zuyver.

Je bent meer dan welkom!

“Gezellige en zomerse sfeer op het paviljoen. Drukke werkweek gehad? Kom hier helemaal tot rust met de zomerse muziek en de uitmuntende bediening.”