Puur genieten van heerlijke lunchgerechten bij Strandhuys Zuyver.

Zuyver betekent heerlijk puur eten terwijl je geniet van de schitterende omgeving. Wij gebruiken in onze keuken zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Alles van onze kaart wordt met aandacht gemaakt. Je ziet op de kaart veel herkenbare gerechten, maar met een hippe twist. Over elk detail op de menukaart is nagedacht en jouw gerecht wordt altijd met liefde bereid.

Gezellig thee drinken, lunchen of borrelen aan het strand? We zien je graag!

Kom je ’s ochtends even een kopje theedrinken? Gezellig! Even blijven plakken en onze uitstekende lunch proberen, kan ook. Ben je meer in de mood om te borrelen, serveren wij jou met veel plezier een drankje en borrelhapje. Bij Zuyver willen we jouw dag aan Duynenwater zo fijn mogelijk maken. Onze service is dan ook ontspannen en met een glimlach, precies zoals het hoort, vinden wij.

Bekijk hier onze menukaart (pdf)

Barbecue, of buffet? Dat regelen wij ook gewoon voor je.

Op zoek naar een uitje met je werk of familie dat net even anders dan anders is? Op aanvraag verzorgen wij ook barbecues en buffetten aan het strand, zodat je met jouw gezelschap lekker kunt eten en relaxen. Neem alvast een kijkje in ons Foodbook.
Wil je meer weten over eten bij Zuyver? Bel ons op 06 – 364 331 69 of mail naar zuyver@e3strand.nl.

Reserveren?

Reserveren is alleen mogelijk bij dineren. Wil je een plekje reserveren? Gebruik het formulier hieronder. Reserveer je voor vandaag? Dan kan je ons beter even bellen op 06 – 364 331 69. We kijken uit naar je komst!

Reserveer een tafel

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging.