Contact met Strandhuys Zuyver

Wil je ons komen bezoeken? Leuk, we kijken uit naar je komst!

Openingstijden

Vanaf 1 oktober t/m 1 april is Strandhuys Zuyver geopend op donderdag t/m zondag vanaf 11:00u. Op 1 april t/m 1 oktober is dat van maandag t/m zondag vanaf 10:00u. Op deze dagen ben je dan ook van harte welkom voor een kopje koffie met wat lekkers, lunch of een borrelhapje. Natuurlijk regelen we ook buiten openingstijden jouw evenement of bruiloft op aanvraag. Naast de reguliere openingstijden van het Strandhuys, is het restaurant in de winter ook geopend voor het nuttigen van een heerlijk 3-gangen menu. De openingstijden hiervan zijn november t/m maart van 17:00u tot 22:00u, waarbij de keuken om 21:00u sluit.

Dit is ons adres:

Strandhuys Zuyver
Buivensedreef 12
5521 RN Eersel

Telefoonnummer: 06 – 364 331 69

Zo kun je ons bereiken:
Strandhuys Zuyver is gelegen aan Duynenwater (voorheen E3 Strand) in Eersel, dichtbij Bladel, Eindhoven en Veldhoven.

Kom je met de auto?
Plan dan jouw route naar ons strand via Google maps! (Google maps widget) Goed om te weten: parkeren is bij ons op het terrein gratis.

Neem je liever de fiets?
Goed bezig! Je kunt ons en Duynenwater goed bereiken met de bromfiets of fiets. Fiets uitgebreid door de Brabantse natuur en stal je fiets veilig bij ons op het strand.

 

Kom je met de trein en/of bus?
Dit kan natuurlijk ook! Vanaf station Eindhoven kun je ons ook met het openbaar vervoer bereiken. Je neemt bijvoorbeeld de Lijnbus 402 richting Veldhoven. Bij bushalte Heemweg/Centrum, Veldhoven stap je over op de buurtbus 294 richting Vessem. Jouw eindhalte is dan bij Duynenwater (voorheen E3 Strand), Eersel.

Vanaf Eindhoven kun je ook de lijnbus 319 richting Reusel nemen. Dan stap je bij bushalte Busstation Eersel over op de buurtbus 294, richting Veldhoven. Ook dan stap je uit bij bushalte Duynenwater, Eersel. Check voor je vertrek zeker nog even 9292ov.nl. We kijken uit naar je komst!

 

Contactformulier

Wil je meer informatie of een prijsindicatie ontvangen?
Mail ons op zuyver@duynenwater.nl of bel Anita op 06 – 364 331 69.  
Of vul het onderstaand formulier in.